Македонските ракометари испишуваат нова успешна ракометна приказна на Европското првенство во Хрватска.

Ракометарите докажаа дека подобро се снаоѓаат на терен отколку со цртање и географија

Македонските ракометари испишуваат нова успешна ракометна приказна на Европското првенство во Хрватска.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.