EHF EURO играше брза географија со нашите ракометари. Stojanche Stoilov (Стојанче Стоилов) се обиде да ја нацрта Норвешка, другите се обидуваат да погодат.

ЕХФ играше брза географија со нашите ракометари
Колку добро ги познаваат државите кои учествуваат на Европското првенство
Стоилов се обиде да ја нацрта Норвешка, Ристовски и Талески се обидуваа да погодат
Не знам. Можеш ли да погодиш. Италија! Не обиди се повторно. Норвешка, не црташ добро!
Во вториот обид Стоилов се обиде да ја нацрта Хрватска
Ја знаеш оваа? Да. Знаеш веќе? Да, може да погодувам- Белорусија.
Унгарија? Унгарија, Не
Талески имаше вистински предизвик да ја нацрта Данска
Ова изгледа како Шпанија! Ова изгледа како некој дел од телото, како бубрег. Како скриен дел од телото, малку е перверзен. Ќе ми помогнеш-Германија, Полска, Белорусија?
Со последниот обид немаа проблеми
Македонија!
Ракометарите докажаа дека подобро се снаоѓаат на терен отколку со цртање и географијa

EHF EURO играше брза географија со нашите ракометари. Stojanche Stoilov (Стојанче Стоилов) се обиде да ја нацрта Норвешка, другите се обидуваат да погодат.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.