Едина Муса, шампион на Македонија во фитнес и синоним за убавина и дефиниција на тело.

Едина Муса. Една од најдобрите и најубави кошаркарки во Македонија

Изминатата година комплетно се посвети на својата професионална фитнес кариера

Стана шампион на Македонија во фитнес и синоним за убавина и дефиниција на тело
Активно се подготвува во Fitness Park во Park Hotel & Spa каде работи и како персонален тренер

За неколку дена оди во Франција на Светското првенство во фитнес
По првенството ќе се врати на кошарката во својот тим Вардар и националната репрезентација

Спортот не е единствената преокупација на шармантната Едина

Активно поддржува граѓански акции за подгинување на свестa за насилство врз жени, родова еднаквост во спортот и сл.

И посакуваме успех на светското првенство во Франција!

Едина Муса, шампион на Македонија во фитнес и синоним за убавина и дефиниција на тело.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.