Дрита Ислами осум години се занимава со атлетика и таа е шампион на Македонија

Дрита Ислами, атлетика, 8 години, кралица на спортовите, Европски куп во Малта, Александра Војневска, нема соодветни услови, олимписка норма во 2020

Дрита Ислами осум години се занимава со атлетика и таа е шампион на Македонија

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.