Драгана Дрндаревска (Коалиција „Маргини“): „Собранието не е еден човек, има собраниски служби, коишто требале да знаат дека Законот за спречување и заштита од дискриминација не може да се изгласа без 61 пратеник.“

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.