Донев од улица се бореше против корупцијата и расипништвото. По смена на власта стана директор на Агенцијата за промоција на туризам и влезе во фокусот на медиумите, но поради расипничкиот однос.

Оставка, оставка, оставка!
Донев беше еден од предводниците на уличните протести во последниве години
Од улица се бореше против корупцијата и расипништвото
По смена на власта стана директор на Агенцијата за промоција на туризам
За три месеци влезе во фокусот на медиумите, но поради расипничкиот однос
Летал за Аргентина со бизнис наместо со економска класа
Летот со економска класа чинел 180.000 денари, а во бизнис класа 220.000 денари
Државата загуби 40.000 денари, а Донев директорската позиција

Донев од улица се бореше против корупцијата и расипништвото. По смена на власта стана директор на Агенцијата за промоција на туризам и влезе во фокусот на медиумите, но поради расипничкиот однос.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.