Донации

Кога државата потфрла, граѓаните се оние кои подаваат рака

За помош при лекување на деца и возрасни граѓаните даваат стотици илјади евра годишно

Само преку операторот Телеком МК во 2017 и 2018 година биле собрани 779.000 евра за помош на граѓани

Преку операторот ВИП за две години биле отворени 46 линии за помош на деца за кои се собрани 348.000 евра

Граѓаните помагаат и со плаќање директно преку банкарски сметки

Помош бараат оние на кои државата не им дала пари за лекување во странство

Донации

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.