Весникот „Дневник“ замина во историја по 21 година постоење.

независен и приватен весник, „Дневник“, замина во историјата, последен број 13 јуни 2017, рушеше рекорди, регионот, 5 денари, МПМ, лошо раководење, синдикат, сервилност на медиумите, без работа, 3 дневни весници

Весникот „Дневник“ замина во историја по 21 година постоење.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.