Дива депонија Визбегово

Густ чад и силна миризба секојдневно се шират од дива депонија помеѓу Визбегово и Шуто Оризари

Жителите се сомневаат дека се горат гуми околу депонијата

Велат дека се шири страшна смрдеа и дека од густиот чад не се дише

Секојдневно пријавуваат, но никој не превзел мерки да ги заштити

Дива депонија Визбегово

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.