Македонски тим „ДиаЕуро“

Македонскиот тим од „ДиаЕуро“ ќе ја претставува Македонија од 16 до 23 јули во Букурешт
Ова е второ претставување на нашата репрезентација
Од „ДиаЕуро“ сметаат дека лицата со дијабетес можат активно да се занимаваат со спорт
Во Македонија има 180.000 лица со дијабетес од кои 5000 се лица со дијабетес тип 1

Македонски тим „ДиаЕуро“

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.