Збунети пратеници го промашија првото гласање за мерките за унапредување на човековите права.

Извештајот на народниот правобранител ги збуни пратениците
Го промашија првото гласање за мерките за унапредување на човековите права иако беа во Собранието
Се вадеа дека биле дефокусирани и не гласале поради техничка грешка
Народните избраници ескпресно се договорија да најдат соломонско решение
Мерките ги предложија како нивни и ги изгласаа два дена потоа

Збунети пратеници го промашија првото гласање за мерките за унапредување на човековите права.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.