Чад, непријатна миризба и опасност од зарази демнат од депонијата кај Струга

чад, непријатна миризба, опасност од зарази, депонија кај Струга, 12 години не се решава проблемот, смет, запален, стружани протестираат, регионални депонии, подземни води, Охридско езеро, депонија Буково, работење на диво

Чад, непријатна миризба и опасност од зарази демнат од депонијата кај Струга

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.