Документарец: Меѓу жедта и заразата

Две семејства од кумановско со години се без питка и проточна вода бидејќи живеат во нелегализиран објект и поради тоа не можат да бидат приклучени на водоводната мрежа. Погледнете го краткиот документарен филм „Меѓу жедта и заразата“ на Види Вака

Документарец: Меѓу жедта и заразата

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.