Иницијативата „Спас на македонскиот автомобилизам“ најавува протести.

нема професионални автомобилистички трки, „Спас на македонскиот автомобилизам“,Никола Попевски, Претседател на авто картинг клуб „Никола Карев“, прием на сите членови без уписнина, оставка на раководството на Автомобилистичката федерација

Иницијативата „Спас на македонскиот автомобилизам“ најавува протести.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.