Собирачи

Сите фрлаат, малкумина собираат. Каков е животот на собирачите на пластика и каква е стратегијата на државата за селекција на отпадот. „Собирачи“ – документарен филм на #ВидиВакa.

Собирачи

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.