Види Вака домашно студио: Бранислав Николовски

Види Вака домашно студио, Слушнете ја песната „Шамарче“ чии стихови беа објавени во книгата „Креветизам и хоризонтала“ на Пијан Славеј, а сега во овие карантински денови добија и своја музичка верзија.

Види Вака домашно студио: Бранислав Николовски

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.