Скопје втора година по ред има недела на коктели Од 3 до 10ти мај се одржува второто издание на Skopje Cocktail Week Во 12 локали ве чека избор на нај ин коктелите за ова лето Одберете: Old Style Manhattan, Old Fashioned, Julep, Cosmo, Pop Up, Dark & Spicy, Negroni Секој од нив ќе биде во свое оригинално издание подготвени со: Johnnie Walker, Zacapa, Bulleit Whiskey, Ketel One, Baileys/Smirnoff, Captain Morgan и Tanqueray Како дел од Skopje Cocktail Week се организираше и едукативна работилница за сопствениците на локалите и бармените Се гледаме на Skopje Cocktail Week во Баду Бар, Брик Бар, Casa Bar, Casa Cubana, Concept 37, Distrikt Bar, FOUR, Intermezzo, Pravda, Radio Bar, Sindikat, Speakeasy!

летна сезона, лето, коктели, Skopje coctail week

Скопје втора година по ред има недела на коктели Од 3 до 10ти мај се одржува второто издание на Skopje Cocktail Week Во 12 локали ве чека избор на нај ин коктелите за ова лето Одберете: Old Style Manhattan, Old Fashioned, Julep, Cosmo, Pop Up, Dark & Spicy, Negroni Секој од нив ќе биде во свое оригинално издание подготвени со: Johnnie Walker, Zacapa, Bulleit Whiskey, Ketel One, Baileys/Smirnoff, Captain Morgan и Tanqueray Како дел од Skopje Cocktail Week се организираше и едукативна работилница за сопствениците на локалите и бармените Се гледаме на Skopje Cocktail Week во Баду Бар, Брик Бар, Casa Bar, Casa Cubana, Concept 37, Distrikt Bar, FOUR, Intermezzo, Pravda, Radio Bar, Sindikat, Speakeasy!

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.