Герила кампања за намалување на загадувањето

Гоце Делчев го менува полето за културен натпревар за поле со чист воздух
Питу Гули крева револуција за намалување на загадувањето
Тито е на чело на колоната за повеќе кислород
Со маски за дишење тројцата ги потсеќаат скопјани дека мора да се борат за почист град
Постерите со Делчев, Гули и Тито се герила кампања за намалување на загадувањето
Автори се “Урбани уметнички акции” и Скопје Смог Аларм
Во Скопје љубовта е во воздухот, но воздух нема

Герила кампања за намалување на загадувањето

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.