СЈО го отвори случајот „Друмарина“ Според податоците, Бонева би ја обиколила земјината топка 6 пати.

СЈО го отвори случајот „Друмарина“ против пратеничката Силвана Бонева
Бонева се товари дека незаконски наплатила 100.000 евра за патни трошоци
Поранешната претеничка тврдела дека од 2011 до 2015 поминала 235.928 километри
Патот Скопје-Струмица-Скопје од 300 километри би го поминала 786 пати
Должината на државните граници на Македонија изнесува вкупно 839 километри
Бонева би ја обиколила Македонија 280 пати
Oбемот на планетата Земја изнесува 40.000 километри
Според податоците, Бонева 6 пати ја обиколила земјината топка

СЈО го отвори случајот „Друмарина“ Според податоците, Бонева би ја обиколила земјината топка 6 пати.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.