Првиот боливудски филм се снима во Скопје. Салата во МНТ е избрана како реплика на сцените од Париз.

Првиот боливудски филм се снима во Скопје
На филмот работат екипи од Индија и Македонија
1000 актери, балерини, танчери и статисти се вклучени во најмасовното учество во странски филм
– Имам учествувано како статист на повеќе места. Ми беше чест и задоволство да пробам да видам на боливудски филм какво е чувството и искуството да снимам сцена – Митко Крстев, статист.
Салата во МНТ е избрана како реплика на сцените од Париз
– Прв пат сум на еден боливудски филм и многу сум задоволен. Гледам дека како статист има извонредни услови за работа и затоа можам да кажам се најдобро за овој филм“ – Стојан Дунимаглоски, статист.
„Vijay 61“ e акционен трилер во режија на Арун Кумар – Атле
Ѕвезда во филмот е индискиот глумец Џозеф Виџеи Чандрашекар- Vijay
Македонскиот продуцент Дејан Илиев со ова најавува да го донесе Боливуд во Македонија

Првиот боливудски филм се снима во Скопје. Салата во МНТ е избрана како реплика на сцените од Париз.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.