Група „Бла бла бла“

Бла бла бла, рокенрол, албуми вклучувајќи го и најновиот-„Brum për Medioferr“, концерт во МКЦ, 2 ноември, нема поделба на македонска и албанска музика, Идриз Амети, бендот е оформен 1988

Група „Бла бла бла“

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.