Бесир Алили

Бесир Алили по освоеното злато во борење беше дочекан како европски првак во Скопје
По златото на Европското првенство во Италија сонува златен медал на следните Олимписки игри
Алили покажа дека е спортист со железна волја
Губеше од својот конкурент од Ерменија со 5-0 во поени
Успеа да се врати и да го сврти резултатот во своја корист
На крајот победи со резултат 7-6 и стана европски кадетски првак

Бесир Алили

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.