Автобуси од минатото

Јавниот автобуски превоз во Скопје се врати во минатото

Автобусите „хармоники“, стари околу 30 години, повторно превезуваат патници

Во возниот парк на ЈСП има 17 вакви автобуси од кои 4 се функционални

Од ЈСП објаснуваат дека биле приморани да ги активираат старите автобуси

ЈСП Скопје е приморано инцидентно во сообраќај да вклучи автобуси од постарата генерација поради честото расипување на украинските (производство на ЛАЗ) и кинеските (производство на ЈУТОНГ)

Автобуси од минатото

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.