AllWebMK е следната недела на 17 ноември во Скопје.

AllWeb е единствената конференција за дигитален маркетинг во Македонија.
Оваа година конференцијата се одржува по 6-ти пат.
Во изминатите 5 години, дел од конференцијата беа над 1200 посетители и 90 говорници.
Овогодинешниот AllWeb ќе се одржи на 17.11.17.
Локацијата на конференцијата е Драмскиот Театар – Скопје.
AllWeb пред македонската публика ги носи најактуелните теми и говорници од областа на дигиталниот маркетинг.
Оваа година главни теми на конференцијата се Content, E-Commerce и Performance Marketing.
На сцената ќе се појават над 15 врвни интернационални, регионални и локални говорници.
Сите детали за настанот, вклучително и информации за регистрација се достапни на allweb.mk.

AllWebMK е следната недела на 17 ноември во Скопје.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.