85 % од возрасните луѓе во Македонија конзумираат алкохол

возрасни, алкохол, 60.000 се алкохоличари, 300.000 имаат проблеми со алкохолот, последни во Европа, 7 литри вино и 30 литри пиво, сообраќајки, лица под 18 години е забрането

85 % од возрасните луѓе во Македонија конзумираат алкохол

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.