Аљдин Шерефи

Аљдин Шерифи од Тетово има целосно слепило, но секој ден патува од Тетово во Скопје за да се посвети на својата пасија, свирењето пијано и хармоника

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.