5-та година по ред, Викенд на гордоста е начин да се промовираат ненормативните форми на делување. Ова година, министерот за култура Роберт Алаѓозовски го отвори настанот.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.