100 дена Влада

Власт, опозиција, различни перцепции, 100 дена влада, транспарентност , исполнети ветувања и нова политичка реалност, лаги, партизација и уривање на институциите, договор со Бугарија, односите со Грција, Зоран Заев, Никола Груевски, предавство на националните чувства

100 дена Влада

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.